Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 27 september 2018

Een kritische blik op de perspectiefnota

Op donderdag 22 september jl. sprak de raad over de Perspectiefnota. D66 is blij met de ruimte die gecreƫerd wordt in de begroting, waardoor er ruimte is om te investeren. Kansen voor alle Gorcumers.

Na de miljoenennota in Den Haag is het vandaag tijd voor de Perspectiefnota van Gorinchem. En net zoals bij de miljoenennota gaat het ook bij de Perspectiefnota om de vraag: wat schiet de burger hier nou mee op? Vanuit die blik heeft D66 de plannen in deze perspectiefnota beoordeeld. We zullen u weliswaar niet bevragen op allerlei koopkrachtplaatjes, maar we gaan er wel van uit dat onze inwoners erop vooruit gaan. Lees de volledige bijdrage van fractievoorzitter Ilhan Tekir en de drie ingediende moties.