Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 25 januari 2018

Ilhan Tekir lijsttrekker D66 Gorinchem

 

Op 24 januari jl. heeft Arnie Faro, lijsttrekker van D66 Gorinchem, aan de Algemen Afdelingsvergadering bekend gemaakt de verkiezingen in te gaan als lijstduwer. Ilhan Tekir is de nieuwe lijsttrekker.

Eind 2016 stelde Arnie zich samen met twee partijgenoten ten doel de partij voor de gemeenteraadverkiezingen in 2018 weer op de kaart te zetten. Inmiddels is D66 Gorinchem weer een florerende partij met een groeiend aantal actieve leden. Arnie concludeert dat zijn doel bereik is. Hij blijft op de achtergrond een actieve en coachende rol spelen in de afdeling en de regio. De positie lijstduwer sluit daar goed bij aan.

De totale kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2018 ziet er als volgt uit:

 1. Ilhan Tekir
 2. Eelco van Dam
 3. Jan-Meijndert Jansen
 4. Martijn Hassouna
 5. Ingrid Zwaan
 6. Thomas Peters
 7. Rana Yeginer
 8. Wouter Voshol
 9. Roel ter Brugge
 10. Kubilay Yildiz
 11. Arnie Faro