Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 20 oktober 2017

D66 Gorinchem presenteert advieslijst GR2018

Met trots presenteert D66 Gorinchem de advieslijst met kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. De Lijstadviescommissie heeft een evenwichtige en diverse lijst samengesteld met een mooie mix van achtergrond, kennis en ervaring.

Tot en met 30 september 2017 konden de Gorinchemse D66-leden zich kandideren voor de lijst. In het kandidatenboek staat een overzicht van alle kandidaten inclusief hun motivatie. Na sluiting van de kandidaatstelling heeft de Lijstadviescommissie (LAC) gesprekken gevoerd met de kandidaten. De LAC heeft een advieslijst opgesteld. In de advieslijst zijn ook persoonlijke reacties van een aantal kandidaten op het lijstadvies te vinden.

Afdelingsvoorzitter Ingrid Zwaan: “We zijn enorm trots op de mensen in onze afdeling. Ze willen, na een intensieve periode voor de afdeling en in de oppositie, hun talent voor de partij en de Gorinchemse raad inzetten. We danken de Afdelingsverkiezingscommissie en de Lijstadviescommissie voor hun harde werk en deze mooie advieslijst.”

Lijsttrekker Arnie Faro: “Met deze groep kandidaten ga ik vol vertrouwen de komende verkiezingen in. De komende jaren zal de stad belangrijke veranderingen ondergaan. Deze kandidaten hebben de kennis, de gedrevenheid en het doorzettingsvermogen om de bijbehorende keuzes te maken.

Lijstadvies

Het lijstadvies ziet er na de gekozen lijsttrekker als volgt uit:

  1. Ilhan Tekir
  2. Eelco van Dam
  3. Martijn Hassouna
  4. Jan-Meijndert Jansen

Interne stemming

Het woord is nu aan de leden. Vanaf 20 oktober 2017, 20.00 uur is de interne stemming geopend. Alle Gorinchemse leden van D66 met stemrecht kunnen stemmen op de volgorde van de lijst naar hun voorkeur. Leden met stemrecht ontvangen hiervoor een e-mail met persoonlijke stemcode. De stemming sluit op 5 november 2017 om 23.59 uur.

Presentatie kandidatenlijst

Zet de datum alvast in je agenda! Op maandag 20 november 2017 wordt de definitieve kandidatenlijst aan de Algemene Afdelingsvergadering gepresenteerd. Van harte uitgenodigd.