Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 18 mei 2017

Raadslid Ilhan Tekir sluit zich aan bij D66

Op donderdag 18 mei jl. heeft het Gorcumse raadslid Ilhan Tekir (Fractie Tekir) in de gemeenteraad aangegeven zijn raadszetel met ingang van 15 juni 2017 op te geven om zich te kunnen richten op een nieuw pad in zijn politieke carrière. Ilhan heeft
besloten actief lid te worden van D66.

“Zo’n beslissing gaat niet van de ene op de andere dag. Het raakt de kern waartoe je politiek bedrijft. Het raakt mijn idealen: gelijke kansen, een duurzame samenleving, individuele vrijheden en meer democratie. Democratie is geen papieren werkelijkheid. Democratie draag je uit!”, zo verklaarde Ilhan zijn keuze in de gemeenteraad.

D66 heet Ilhan van harte welkom bij de partij en bij de afdeling en kijken uit naar een
goede samenwerking.